Team RMB

Richie de Brave 

Oprichter van RMB! Al sinds zijn 12e is Parkour zijn passie. Hij geeft al 5 jaar les in freerunnen en is een gediplomeerde Freerun Trainer via Urban Basics.

Zijn makkelijke klik met kids, passie voor het leerproces van elk individu en zijn eigen adrenaline daagt hem uit om grotere stappen te zetten in zijn vak. Een eigen grote Freerun hal staat op de planning en een gezellig groeiende RMB family staat op nummer 1!

Richie verzorgt alle lessen.

Tion Hilgeman

Freerun Trainer in opleiding & young / free spirit boy. Als Freerunner waarderen we zijn instelling van grenzen verleggen en er gewoon voor te gaan. Als trainer is hij vooral iemand die angsten overwinnen kan vertalen naar de deelnemers.

Hij ondersteunt al onze lessen nu als assistent-trainer.

Mark Patist

Afgestuurd MBO Sport en Bewegen, ervaren Freerun trainer & medewerker van JumpingJack in Almere. Mark draait al sinds het begin met ons mee en heeft passie voor Urban Sports.

Momenteel is hij druk bezig met het behalen van zijn E-Sports opleiding, maar bij workshops en evenementen is hij er gezellig bij. Ook zullen jullie hem zeker in de toekomst weer in de les zien!

Advertentie

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: