Over ons

Van Jeugdhobby naar Bedrijf

R.ichie M.orris B.enjamin – Free Run Academy. Opgericht door Richie de Brave en Lara Campbell om Free Runners zowel outdoors en Old school als binnen door middel van gymzaal parkour en obstakels de beste en gaafste manieren te leren hoe ze van A naar B kunnen springen.

Richie heeft Free Runnen een groot deel van zijn jeugd op straat geleerd en met veel plezier met zijn vrienden de Hobby kunnen uitoefenen op meerdere locaties. Je kan hierbij denken aan het strand, van muur naar muur, dak naar dak. En nu ook veel te vinden in Turnhallen en Trampoline parks om veel Tricks en salto’s te oefenen.

In de laatste twee jaar heeft hij ervaring opgedaan als Sportcoach bij de gemeente Huizen, dans docent bij Laresz en is ook begonnen aan een Free Run opleiding om zoveel mogelijk kennis te verzamelen en de beste een leukste lessen aan te kunnen bieden.

Nu de tijd om met z’n vrienden, iets voor zich zelf te beginnen!

Hoe leuk dat je je passie vanuit jeugd tot heden kan delen met alle volgende generaties?! Want Free Runnen is DE sport onder de jongeren momenteel en de branche groeit enorm.

Uitdaging, wedstrijdlust met jezelf, sterker worden, sneller worden en vooral lekker bewegen.

Onze RMB – Free Run Academy Trainers geven les in omgeving Huizen en Blaricum en meer toffe Workshops in omgeving ‘T Gooi!

Bij RMB – Free Run Academy Gelden dezelfde wensen als bij Laresz. Samen, iedereen, groeien, ontwikkelen, thuis komen en deel uit maken van een gezellige familie die graag actief is en houd van plezier hebben!

Iedereen is welkom!

Lets Jump.

Team RMB – Free Run Academy

Advertentie

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: