LARESZ X RMB

Laresz x RMB – Free Run Academy.

Een business plan om twee leuke bedrijven met dezelfde doelen, warmte en familie sfeer samen te brengen.

Ons doel is om binnen 5 jaar (2026) eigenaren te worden van een groot pand in de Blaricummermeent die veelzijdige aanbod bied op het gebied van gezondheid, bewegen, gezelligheid en creativiteit. Dit willen wij waarmaken door de jaren heen enorm te groeien, krachten te bundelen met mensen met dezelfde visie en door middel van crowdfunding een mooie start te maken.

Samen met de LareszxRMB Family hebben we al een spaarpot opgebouwd van:

Meer over ons idee..

Ik leg het zo uit aan mijn stagaires: ik loop naar binnen. Word begroet door de receptie. Of ik check in om het Parkour gebouw toe te treden en een onwijs gaaf Parkour af te leggen, met ervaren gepassioneerde trainers voor de les die grenzen durven te leggen en uitdaging ervaren als geluk. 

Of ik ga rechts. Laresz. Ik drop mijn dochter bij de peuter les, ga zelf naar een les paaldansen of Afro. Mijn man gaat de gym in. We meeten, na de lessen. We gaan het gezellige café in die zich plaats vind in een gezellig warm winkeltje, waarin de community’s van RMBxLaresz samen komen. Merchandise, Boho lifestyle, speelgoed van de Piepa wagen, Fitness en dans materiaal van Power, fit & vitaal. Koffie. Koffie bonen. Puur. Heerlijk, biologisch gebak, vers. Dagvers. Alles verkopen waar ik 100/200% liefde voor heb. Mijn passie delen, met een opbouwende vrije community. Een gebouw waar ieder zich thuis kan voelen en de hele dag kan zijn en zich nooit kunnen vervelen.

In mijn business plan beschreven:

“Een opgebouwde dans- en sportschool & Free Run school samen voegen als een gezellige community die een verbinding vinden door middel van leuke faciliteiten die op een nieuwe, grotere ‘eigen’ locatie aangeboden worden. Zo kunnen familie leden op een dag tegelijkertijd terecht bij hun activiteit, kunnen ze samen gezellig lunchen en gezellig winkelen.

Bewegen, in een nieuwe frisse jas van nieuw en uniek aanbod in omgeving. Getraind worden door professionals die hoog trainen, hart en persoonlijke binding hebben met het vak, die je verder brengen in je vaardigheden en de beste versie van jou uit jezelf helpen halen. Voor ieder een aanbod, ieder een thuis. Een ontmoetingsplek, een werkplek, een plek om tot rust te komen en jezelf te ontwikkelen met ondersteuning van een gezellige familie.

Laresz x RMB – Free Run Academy is geen lifestyle, het is een tweede thuis, waar je buiten huis, thuis kan komen.”

“De stad, naar ons dorp toehalen. Uniek zijn in de vrijheid en het thuis zijn, maar ook uniek zijn in aanbod.”

Ik noem het een droomwolk omdat het dat voor mij was. Ik sta voor het gebouw, maar ik durf niet naar binnen. Ik durf het niet te benoemen. Alle ruimtes, alle details, maar ik weet en zie, dat zoveel mensen al naar binnen willen.

Ons LareszxRMB team is een dreamteam. Familie leden. Mensen vol passie, gezelligheid, ervaring, ‘familie – gevoel.’

Ik betaal ze per uur, maar na de lessen kletsen we over onzin, geef en vraag ik ze om advies, delen we verhalen en bouwen we de leukste herinneringen op. Het is een familie die we hebben gecreëerd samen. Samen met de docenten, samen met de leerlingen. Hoe leuk om dit voor vele anderen te gaan zijn.

Wil jij graag alle ontwikkelingen rondom ons plan volgen en ons actief kunnen ondersteunen? Dan kun je lid worden van onze Facebook Groep en blijf je op de hoogte van alle updates! 

De Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/2804888066396551

Advertentie

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: